Zondag 26 April 2020 – Isa Zwart zangeres en gitarist

LOCATIE & TIJD

Locatie Bistro Tante Sweel, Hoofdstraat 15, 7851 AA Zweeloo
Aanvang 15.00 uur
Entree € 15,00
Reserveren sweelcultureel@gmail.com

Isa was nog maar 5 jaar oud toen zij haar eerste gitaar kreeg en op les ging. Ze nam vervolgens toneellessen omdat zij ook een passie heeft voor de theaterwereld. Toen zij 13 jaar oud was deed zij mee aan de voorrondes van “The Voice Kids”. Een jaar later trad zij toe tot de Jeugdtheater groep “Loods13” waar zij de kans kreeg acteren te combineren met zang. Vanaf 2015 treedt zij op bij allerlei evenementen en theaterproducties. In 2017 deed zij mee met het programma Idols waar zij “Have you ever seen the rain” (1971) zong, een ballad van Creedence Clearwater Revival, waarmee Isa een plaats kreeg in de finale en een reis won naar Curaçao!

In mei 2017 werd Isa eerste bij het Drents Liedjesfestival met het nummer “Mamme See” dat vervolgens werd ingezonden voor deelname aan het SUNS Europe Festival in Italië en waarmee Isa en haar band de publieksprijs veroverden. Als u een voorproefje wilt, zoek het dan even op bij You Tube. In 2018 musiceerde Isa op allerlei locaties met als hoogtepunt haar optreden tijdens het Drents Peil XL. En dit jaar won Isa de prijs Beste Talent 2018 op het pop-gala van Eurosonic Noorderslag. Daarna maakte Isa een reis naar Australië wat leidde tot een single met de titel “I remember” en dat nummer wordt weer de titelsong van de oorlogsfilm “Verraderlijke Liefde”! Kortom, ondernemend en zeer talentvol.

En last but not least, binnenkort gaat Isa spelen in het oude Noorderdierenpark in Emmen. Daarvoor heeft zij twee liedjes geschreven als eerbetoon aan Aleid Rensen. Samengevat, Isa is een natuurtalent en haar optreden wordt een “feest”, bij Tante Sweel in Zweeloo.