Wie of wat zijn wij

‘Sweel Cultureel’ is een non-profit organisatie. Wij organiseren al 26 jaar evenementen met muziek, toneel, literatuur en poëzie op verschillende sfeervolle locaties in Zweeloo en omgeving. Voorbeelden daarvan zijn het schitterende middeleeuwse kerkje in Zweeloo en de gezellige horeca in de omgeving. Het team steekt elk jaar weer met plezier veel tijd in het voorbereiden en uitvoeren van een boeiend programma. Daarmee beoogt onze organisatie bij te dragen aan een interessant cultureel aanbod in Drenthe in het algemeen en de omgeving van Zweeloo in het bijzonder.

Het programma voor 2019 – 2020 en de details van de voorstellingen kunt u beoordelen op pagina 2 door hier te klikken. Wij hopen van harte u in het nieuwe seizoen welkom te mogen heten bij één of meer voorstellingen. Een abonnement is de meest voordelige optie, immers voor 7 voorstellingen betaalt u € 50,00 terwijl toegang tot één voorstelling € 15,00 kost. Wij herhalen dit nog maar eens omdat het voor alle partijen zeer aantrekkelijk is!

Wij hopen van harte u komend seizoen weer welkom te heten bij onze voorstellingen!

Met vriendelijke groeten van Caroline de Widt (voorzitter), Anneke Kayser (vicevoorzitter), Ina Luis (penningmeester), Gea Hidding (secretaris), Yolande Karsten en Anne Tromp.

Heeft u nog vragen, stuur dan gerust een email naar  sweelcultureel@gmail.com.

Over een goede vriend

Tot slot willen wij benadrukken dat het Theater HOFPOORT in Coevorden een dierbare partner is van Sweel Cultureel! Kijk eens op de website www.theaterhofpoort.nl waar u een brede keus heeft uit aankomende voorstellingen.