Over ons

Wie of wat zijn wij

‘Sweel Cultureel’ is een non-profit organisatie. Wij organiseren al bijna 30 jaar evenementen met muziek, toneel, literatuur en poëzie op verschillende sfeervolle locaties in Zweeloo en omgeving zoals in het schitterende middeleeuwse kerkje in Zweeloo en de gezellige horeca in de omgeving. Het team steekt elk jaar weer met plezier veel tijd in het voorbereiden en uitvoeren van een boeiend programma. Daarmee beoogt onze organisatie bij te dragen aan een interessant cultureel aanbod in Drenthe in het algemeen, en de omgeving van Zweeloo in het bijzonder.

Gezien de huidige omstandigheden zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten voor een seizoen op te schorten We hopen u met ingang van september 2021 wel weer een mooi programma aan te kunnen bieden, waarbij dit natuurlijk onder het voorbehoud is dat de situatie rond het heersende virus ‘gezond’ zal zijn.

Wij hopen van harte u in het nieuwe seizoen welkom te mogen heten bij één of meer voorstellingen. Een abonnement is de meest voordelige optie, immers voor het hele seizoen betaalt u € 50,- terwijl toegang tot één voorstelling € 15,- kost. Wij herhalen dit nog maar eens omdat het voor alle partijen zeer aantrekkelijk is!

Met vriendelijke groeten van Caroline de Widt (voorzitter), Ina Luis (penningmeester), Susan Vergeer (secretaris), Yolande Karsten, Anne Tromp en Patty Ament.

Heeft u nog vragen, stuur dan gerust een email naar: sweelcultureel@gmail.com.

Over een goede vriend

Tot slot willen wij benadrukken dat het Theater HOFPOORT in Coevorden een dierbare partner is van Sweel Cultureel! Kijk eens op de website www.theaterhofpoort.nl waar u een brede keus heeft uit aankomende voorstellingen.