Over ons

‘Sweel Cultureel’ is een non-profit organisatie. Wij organiseren al 25 jaar evenementen met muziek, toneel, literatuur en poëzie op verschillende sfeervolle locaties, zoals het middeleeuwse kerkje in Zweeloo en de gezellige horeca in Zweeloo en omgeving.

De medewerkers zijn vrijwilligers die met plezier elk seizoen weer tijd steken in het voorbereiden en uitvoeren van een gevarieerd programma. Vorig seizoen waren de pianiste Eline Bergmann, de bluesband Trust, Jan Henk de Groot  en de cabaretier Fuad Hassen heel succesvol. En ook Rik Vinke, jong maar een groot talent, was bij Sweel Cultureel te gast. Met deze diversiteit aan voorstellingen wil Sweel Cultureel bijdragen aan een groter cultureel aanbod in Drenthe in het algemeen en de omgeving van Zweeloo in het bijzonder.

Het programma voor 2018 – 2019 en de details van de voorstellingen kunt u bekijken door hier te klikken. Wij hopen van harte U bij één of meer voorstellingen te kunnen verwelkomen en voor € 50,00 heeft u een abonnement voor het hele programma! Heeft u nog vragen, stuur dan even een email naar  sweelcultureel@gmail.com.

over een goede vriend

Tot slot willen wij niet onder stoelen of banken steken dat het Theater HOFPOORT in Coevorden een dierbare partner is van Sweel Cultureel! Kijk eens op de website www.theaterhofpoort.nl waar u een brede keus heeft uit aankomende voorstellingen.

Met vriendelijke groeten van Anneke Kayser (voorzitter), Ina Luis (penningmeester), Gea Hidding (secretaresse), Caroline de Widt,  Yolande Karsten, Jan Piet Heederik en Bert Huguenin.